понеделник, 21 май 2012 г.

Beauty Defect Repair - съвременно козметологично решение, попълване на бръчки,аналог на мезотерапията

  Има ли алтернатива мезотерапията ?

Или това е поредният маркетингов трик на козметологията в отговор на инвазивните дерматологични решения ?

   Представяме ви Beauty Defect Repair : съвременна система апаратна и козметологична система 5 в 1 за контролирано премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата - комбинация от механичен пилинг, със специален апаратен механизъм и биологичен пилинг с фруктови киселини, стимулираща клетъчното деление.

 

Kозметична  профилактика  на  стареенето  на   кожата


    Грижейки се за кожата си днес, ние мислим за нашето бъдеще. Човек с хубава кожа изглежда прекрасно във всяка възраст. Правилните методи са способни кардинално да подобрят външния вид.
   Подборът на средства е в съответствие с индивидуалния тип кожа. Един от най-ефективните методи в профилактиката на стареенето на кожата и корекцията на възрастовите изменения в условията на козметичните салони е така наречената козметична мезотерапия, представена чрез метода Beauty Defect Repair BDR.
    Това е алтернативен метод за тези, които категорично са против инжекциите. Същността на метода е неинвазивна иглена микроперфорация, която се прилага плътно по-цялото лице, околоочен контур, шия и деколте, за разлика от инжекционната мезотерапия, чието приложение е локално само в проблемните зони. BDR е комплексен метод с въздействие върху всички основни нива на кожата.

       Ефектът е близък до медицинския, а резултат се постига още след първата терапия. Системата BDR комбинира широк спектър от ефекти и механизми за обновяването на кожата и подобряване на контура на лицето.
       За разлика от конвенционалната мезотерапия (прилагана само от дерматолози и козметолози) BDR е лицензиран в световен мащаб за приложение в козметичните центрове. Методът е ефикасен, без странични ефекти и не уврежда клетките и капилярите. На практика това е безрискова и безкръвна мезотерапия с медицински резултати.
           
            Методът е насочен към три основни нива на въздействие:
Първи етап :
За да се  увеличи пропускливостта на кожата е необходимо да се снеме горния слой на епидермиса, който служи като бариера. Методът включва нова комбинирана пилинг система, която е съставена от биологичен пилинг и апаратен микропилинг.


Биологичният пилинг се извършва с продукти (Re-action deep, natural), съдържащи фруктови и гликолови киселини с повишаваща се концентрация според броя на процедурите.

   За разлика от химичните пилинзи, които са агресивни към кожните слоеве, биологичният пилинг Re-action natural и Re-action deep не разрушава кореноцитния слой на кожата и не нарушава клетъчната структура.
   Води до постепенно ‘излющване’ на кожата, дълбочинно почистване и видимо намаляване на несъвършенствата. Повишава автохидратационните механизми, стимулира и ускорява деленето на клетките, регулира мастната секреция. Кожата става по-гладка и изглежда по-млада. Използва се без риск и през летния период.
Прилага се по целото лице, околоочен контур, шия и деколте.

Биологичният пилинг ‘разбива’ слепващото вещество в роговия слой и подготвя епидермиса за следващия механичен пилинг.
  Апаратният микропилинг Profipeel е специално разработен релефен накрайник, който гарантира равномерен и безопасен механичен пилинг.
   Поради специфичното движение, с което се изпълнява пилинга, се отстраняват мъртвите кожни клетки и се осигурява по-добра абсорбция на активните съставки от продуктите, прилагани в последствие.
  Има ефект на микродермоабразио. Използва се и за суха, чувствителна и куперозна кожа.
Втори Етап

Перфорация на кожата.
Използват се патентована ръкохватка и специална иглена система в комбинация с филъри от ново поколение - хиалуронова киселина, botox-like филър за локално попълване на бръчки и завършащ крем-коктейл от подмладяващи съставки.
Хиалуроновата киселина (продукт Re-charge N) е със специална структура с изключително малки нано-молекули и нанесена върху кожата след микроперфорацията прониква до по-дълбоките кожни нива.
Микроперфорация XL
На дръжката на апарата за мезотерапия е прикрепена специална приставка със стерилни микроигли. Посредством нея се правят около 60 000 микроперфорации по цялото лице, шия и деколте. За разлика от инжекциите за попълване на бръчки, които имат предимно локално действие, методът BDR е еднакво ефикасен за цялото лице, шия и деколте.
 Това означава, че активните съставки от прилаганите продукти попиват навсякъде в кожата и подобряват общия й вид, регенерират цялостно структурата й, намаляват атрофичните проблеми и подобряват тонуса и еластичността.
Терапията не поврежда кръвоносните съдове, а процедурата е абсолютно безболезнена и безопасна и дори притежава укрепващ съдовете ефект. Основният филър, които се използва тук, е хиалуронова киселина и освен дълбоката хидратация, резултатът е  и  силен лифтинг ефект. (Продукт Re-charche с Push-up ефект)




Микроперфорация XS    
За разлика от XL перфорацията тук се извършва локална перфорация, която третира допълнително проблемните зони – чело, околоочен контур, устни и назолабиална област. Заедно с хиалуроновата киселина, бръчките локално се попълват с botox-like филър (продукт Re-lax 2 , съдържа 15% Desaron), който се натрупва под бръчките и ги изглажда. Абсорбцията на активните съставки е назабавна и интензивна. Освен бръчки, могат да се заличат и повърхностни белези.

 Трети етап :
Система за микромасаж на ниво клетка, мускули и укрепване на връзките между кожа и подкожни слоеве с цел стягане на съединителната тъкан, повишаване на еластичността и като резултат постигане на лифтинг ефект. Напрежението на кожната повърхност отслабва и кръвният поток се активира. Вибрационният масаж отпуска слепената клетъчна структура, което води до подхранване на кожата.Цветотерапията, която е допулнителна функция на апарата за мезотерапия но позволява да изберем стимулираща червена светлина или успокояваща зелена светлина в зависимост от нуждите на кожата.
След колко терапии ще постигнем видим ефект?
 Клиентите не разполагат с много време и търпение. Те искат видими резултати още с първата терапия. Методът BDR осигурява тази възможност - след първата терапия разликата в изгледа на кожата е видима.
Ефектът нараства в следващите дни при условие, че клиентът продължава да използва в къщи продуктите за домашна употреба – в този случай действието им се натрупва и ефектът се увеличава и след посещението в студиото. Терапия сама по себе си е много приятна.
Най- добър резултат се получава след четири процедури в рамките на един месец, по една седмично, последвани от  4 - 6 поддържащи, по една месечно.
Силни страни на метода:
Целогодишен;
Комбиниран – въздейства комплексно върху кожата на лицето, околоочния контур, шията и деколтето;
Безболезнен;
Стяга овала на лицето,
Може да се комбинира с козметични хирургични процедури като подобри състоянието на кожата преди процедурата и запази ефекта й след нея.
 Сред целия арсенал от средства и методи, способни да сътворят чудо и да направят всяка жена неотразима, методът Beauty Defect Repair е оптимален синтез между мануална терапия и съвременна технология.
Tова е система от уред, техники и продукти, която съчетава цялостната грижа за здрава и млада кожа с възможностите на пластичната хирургия за подобряване  и обновяване контура на лицето.




Микрперфорацията, която е в основата на процедурата, активира собствените защитни функции на кожата и я събужда за нов живот.
Отключват се процеси на регенерация и уплътняване,тонусът и еластичността се подобряват, кожата се стяга.
Апликацията с хиалуронова киселина допълва ефекта от процедурата, иновативната и формула с наномолекула действа в дълбочина.
Кое ни впечатлява най - много в процедурата ?

Финалът на терапията е много атрактивен за нашите клиенти :
Процедурата завършва с гел маска, потопена в разтвор с алое, хиалуронова киселина, хидратиращи и успокояващи съставки, които се актвират чрез електронен индиректен масаж,върху фолио.
За финал се прилага и шиатцу масаж по схема за тотално оптимизирана на резултата от процедурите.

Значително се подобрява микроциркулацията и проникването на кислорода в клетките.  
Може да се прилага целогодишно при:
  • Фини бръчки около очите и устата
  • Неравна, грапава и мазна кожа
  • Блед и повяхнал тен
  • Пигментни петна, причинени от слънцето
Резултатите са:
  • Стегната и гладка кожа
  • Блестящ и просветлен тен
  • Стегнати пори
  • Намалена дълбочина на бръчките
Вижте видео на процедурата :


Топ продукти с максимална потребителска оценка :
BDR Reaction Deep - 10 %
Re charge serum Nano - най - търсен продукт от клиенти за 2011 г. в Категория : Серуми

Няма коментари:

Публикуване на коментар