събота, 5 май 2012 г.

Phyt’s - козметика за професионалисти в салоните за красота и СПА центровете


Създадени единствено за професионална употреба, продуктите за лице и тяло с марката PHYT’S са пакетирани в еднократна разфасовка, под формата на стъклени ампули. Тази опаковка е наложена поради следните причини:
-          Запазване на високо качество на естествените активни съставки, на които PHYT’S дължи впечатляващите си  терапевтични резултати
-          Запазване на 100% сертифицираните органични съставки, без добавка на консерванти или химикали
-          Капсулиране на продукта, което го запазва чист и годен
-          Предлага най-добрата хигиена за клиента
-          Лесна е за употреба: една опаковка, за една процедура
-          Опростен складов контрол без риск от бракуване или повреждане на стока...

-          Вашите клиенти ще бъдат впечатлени от опаковките на PHYT’S, които приличат на тези в клиниките, освен от видимите резултати върху тяхната кожа.
Всеки продукт съдържа комплекс от растения, цветя, листа, кори от дървета, масла, витамини и микро минерали, съчетани във внимателно подбрани формули, специално разработени да лекуват, подхранват и  укрепват кожата на терапевтично ниво, като едновременно радват клиента с видими резултати още след първото приложение. Ако вникнете по- внимателно в съставките и сложните формули, ще забележите майсторството  в  уникалните комбинации от растения и билкови екстракти, на които PHYT”S дължи високите си резултати.
PHYTS представя истински и видими резултати, нещо което отличава линията от която и да е друга козметика в света.


Иновации в прогрес
Благодарение на многогодишния си опит, лабораториите на PHYT’S са се наложили като лидер в органичната индустрия. Вещината с която те използват и влагат щедрите дарове на природата се превръща във висококачествена широка гама от продукти, подходяща за всеки тип кожа.
Лабораториите на PHYTS непрекъснато разработват нови формули, за да са в крак със съвременните  тенденции и пазарно търсене и за да предлагат на клиентите си най- добрите резултати, които може да се предложат, за всеки тип кожа.

Продукт, с който ще се гордеете
Кожната повърхност абсорбира всичко което поставите върху нея, така че е изключително важно да внимавате какви точно продукти използвате. При това активните съставки проникват надълбоко и влияят върху целия организъм. PHYTS е прегърнал идеята за холистичната ни природа и се справя повече от успешно вече почти четири десетилетия.
PHYTS е едно от „бижутата” на пазара, пренаситен с имитации и некачествени продукти, който обещават много, но не предлагат нищо. Без да пести разходи за разработване на нови формули, PHYT’s работи с най- добрите, чисти активни съставки, които съществуват – без филъри или други безполезни съставки. Излишно е добавянето на безполезни, вредни или токсични съставки, емулгатори или консерванти.


Вие сте експерти в областта на козметиката и Вашите клиенти очакват от Вас да знаете кое е най-доброто за тях и тяхната кожа.
Убедени сме, че ще бъдете горди да използвате марката PHYTS!
Продуктите на органичната козметика Phyt`s можете да откриете в 
он- лайн бутик за луксозна и специализирана козметика
Boudoir Beauty Studio
Derma Expert Studio
On line Shop Spa Expert

www.spa-expert.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар